Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateş ve buz görmek

Rüyada ateş ve buz görmek

Rüyada ateş ve buz görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada ateş ve buz gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Rüyada ateş ve buz görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, açların doyacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine delalet eder.

Rüyada siyah buz görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzlu karda yürümek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına işarettir.

Rüyada buzlukta dondurma görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada her yerin buz olduğunu görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine alamet eder.

Rüyada buzlu gölde yüzmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada buzda kayarak düşmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada her yeri buz görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments