Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuzlu inekler görmek

Rüyada boynuzlu inekler görmek

Rüyada boynuzlu inekler görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendi şansını kendi yaratacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, hasta ise şifa bulacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına işarettir.

Rüyada boynuzlu inekler gördüyseniz:

  • Sizi üne veya başarıya taşıyabilecek yolda emin adımlarla ilerlemelisiniz.

Rüyada inek boynuzu görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, çok büyük hayır duaları alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boynuzlu inekler görmek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Rüyada tek boynuzlu inek görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine rivayet eder.

Rüyada siyah boynuzlu inek görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret eder.

Rüyada inek boynuzlaması görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada inek boynuzu tutmak zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına delalettir.

Rüyada boynuzu kırık inek görmek yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hırpalanacağına, darp edileceğine, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada boynuzsuz inek görmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments