Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir topladığını görmek

Rüyada incir topladığını görmek

Rüyada incir topladığını görmek böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, düşman malından yemeye, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada incir topladığını gördüyseniz:

  • Yumuşak açılar size duygusal zenginlik veriyor.

Rüyada incir toplamak ve yemek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir yaprağı toplamak üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına yorulur.

Rüyada incir yemek ve toplamak hem de zengin biri olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada erik ve incir toplamak aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil incir toplamak rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, dikkat çekeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kara incir toplamak şeytanın aklına uyacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments