Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş incir toplamak

Rüyada yaş incir toplamak

Rüyada yaş incir toplamak var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine yorulur.

Rüyada yaş incir toplamak gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu geliştirmenizde, aşk hayatınızın veya sevgi temalı ilişkilerinizin faydası olabilir.

Rüyada yaş incir toplamak bilgi sahibi olacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada yaş incir almak karın artacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş incir yediğini görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yaş incir görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalettir.

Rüyada yaş incir yemek keyfe ve neşeye kavuşacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine işarettir.

Rüyada üzüm ve incir toplamak yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, gelişim içine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir ağacından incir toplamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine inanılır.

Rüyada beyaz incir toplamak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments