Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ağacına çıkmak

Rüyada nar ağacına çıkmak

Rüyada nar ağacına çıkmak ikinci bir şans vereceğine, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada nar ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara kanalize olmayı kendi rızanızla kabullendiyseniz, şikayet etmemeniz gerekiyor.

Rüyada nar ağacına çıkmak Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, karasızlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçta nar toplamak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan nar yemek yapılan işte ustalaşılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna işaret etmektedir.

Rüyada ağaçta nar görmek kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada nar ağacı görmek duygularının karşılığını alamayacağına, mevki kazanacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada nar ağaç dikmek zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına delalet eder.

Rüyada nar ağacı dikmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nar ağacı çiçeği görmek edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, müjdeli bir haber alacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments