Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nar ağaç dikmek

Rüyada nar ağaç dikmek

Rüyada nar ağaç dikmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine tabir olunur.

Rüyada nar ağaç dikmek gördüyseniz:

  • Kalpten istediğiniz projelerin veya kişilerin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada nar ağaç dikmek rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada nar ağacı dikmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, kurtuluşu bulacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada nar fidanı dikmek rahat ettiği bir döneme gireceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına işaret eder.

Rüyada nar fidesi dikmek günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar dikmek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, zafer elde edileceğine yorulur.

Rüyada nar ve nar ağacı görmek ondan her zaman iyi haberler alınacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, karamsar ve umutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada nar ağacı ekmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulur.

Rüyada ağaçta nar toplamak ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, günlerini hastanede geçireceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments