Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacına tırmanmak

Rüyada incir ağacına tırmanmak

Rüyada incir ağacına tırmanmak işsizin iş bulacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çok büyük hatalar yaparak birçok değerli insanı kırıp küstüreceğine, helal rızka sahip olunacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada incir ağacına tırmanmak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sokak kavgasından, iş hayatınızda sizi dolandırmak isteyen ya da ayağınızı kaydırmak isteyen kimselerin düzenlerine kadar değişebilecek bir sürü terslikle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada incir ağacına tırmanmak deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Rüyada korkudan ağaca tırmanmak kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaç tırmanmak başarıdan başarıya koşacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut ağacına tırmanmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, sadece kendisini düşüneceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağacın tepesine tırmanmak işlerinin zarara uğrayacağına, uzak bir yola gidileceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet eder.

Rüyada ağaca tırmandığını görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, zarar edeceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Rüyada yüksek ağaca tırmanmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına inanılır.

Rüyada çam ağacına tırmanmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments