Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından atlamak

Rüyada incir ağacından atlamak

Rüyada incir ağacından atlamak sorunları, musibetleri, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, mesleğinde atılım yapacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, mal ve mülk sahibi olmaya, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine alamet eder.

Rüyada incir ağacından atlamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, üzerinde uzlaşılması gereken konuların veya düzenlemelerin yapısı ya da detayları üzerinde gereğinden fazla inatçı bir tutum sergilememenizde fayda var.

Rüyada incir ağacından atlamak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine, bankadaki hesabının büyüyeceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacı altında oturmak planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına işarettir.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan incir yemek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağacında incir görmek elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, zorluklarının son bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına alamet eder.

Rüyada incir ağacının altında uyumak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine işarettir.

Rüyada incir ağacından incir toplamak istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments