Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacında yılan görmek

Rüyada incir ağacında yılan görmek

Rüyada incir ağacında yılan görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, hatalı yollara sapılacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına ve para konusunda çok zor ve sonu karanlık yollara girileceğine, attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, gelirinin sürekli olacağına işarettir.

Rüyada incir ağacında yılan gördüyseniz:

  • Tam istediğiniz türden gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada incir ağacında yılan görmek karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada incir ağacından incir yemek varlık içinde yokluk çekileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek karanlıkların aydınlanacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işarettir.

Rüyada ağaçta incir yemek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek zorlukların son bulacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine alamet eder.

Rüyada ağaçta incir görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işaret eder.

Rüyada incir ağacı ve meyvesini görmek aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada incir ve ağacı görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments