Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacı kesildiğini gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, onun fikirlerine katılmıyor da olsanız fazla üstüne varmayın.

Rüyada incir ağacının kesildiğini görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek sözler sarf edeceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ağacında incir görmek aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek makamını kaybedeceğine, arzularının yerine geleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacı dikmek kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada ağaçta incir görmek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir topladığını görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments