Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacından incir yemek

Rüyada incir ağacından incir yemek

Rüyada incir ağacından incir yemek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Rüyada incir ağacından incir yemek gördüyseniz:

  • Sonu tatlıya bağlanacak merak etmeyin.

Rüyada incir ağacından incir koparıp yemek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, rahat bir hayat süreceğine, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacına çıkıp incir yemek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir yemek canını sıkan şeyleri yeneceğine, uzun zamandan beri içini kaplamış olan yalnızlık duygusundan uzaklaşarak sevinçli günler yaşayacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek endişelerin son bulacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalettir.

Rüyada incir ağacından meyve yemek iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, patron koltuğuna yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ağacı yemek kendine olan güvenin tazeleneceğine, insanların güvenini kazanacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta incir yemek çözüm yolları bulamayacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments