Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı incir yemek

Rüyada tatlı incir yemek

Rüyada tatlı incir yemek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada tatlı incir yemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren konularda kendinizi aşabilir, denememiş şeyler denemek, gidilmemiş yollardan gitmek isteyebilirsiniz.

Rüyada tatlı incir yemek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada sütlü incir tatlısı görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet eder.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, bazı engellerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir tatlısı görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, etrafında sevilecek ve saygı duyulacak biri olacağı, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada incir ve kayısı yemek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada kara incir yemek ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yeni mallara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan incir koparıp yemek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına inanılır.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments