Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir tatlısı görmek

Rüyada incir tatlısı görmek

Rüyada incir tatlısı görmek sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada incir tatlısı gördüyseniz:

  • İşinizi ya da eğitiminizi ilgilendiren başlıklar nedeniyle yer değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada incir tatlısı görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada sütlü incir tatlısı görmek neşe içinde olacağına, umutlarının tazeleneceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulur.

Rüyada tatlı incir yemek isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada incir ve üzüm yemek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada incir yediğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacında sallanmak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, işveren pozisyonuna geleceğine işaret eder.

Rüyada incir koparmak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments