Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir koparmak

Rüyada incir koparmak

Rüyada incir koparmak rüya sahibinin kazancının artacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, huzurlu hissedileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada incir koparmak gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Rüyada incir dalı görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, geçim sıkıntısının biteceğine delalet eder.

Rüyada taze incir görmek arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına delalet eder.

Rüyada incir tarlası görmek mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, huzurun bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kasayla incir görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına işarettir.

Rüyada incir yaprağı görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, işlerin çok büyümeyeceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine işarettir.

Rüyada incir kesmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, maddi anlamda rahatlamaya, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada incir pestili görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments