Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ve üzüm yemek

Rüyada incir ve üzüm yemek

Rüyada incir ve üzüm yemek kendisini kazanmaya odaklayacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir ve üzüm yemek gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamların veya hassas pazarlıkların ortasında kalabilirsiniz.

Rüyada incir üzüm yemek rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada incir ve üzüm yemek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm ve incir yemek ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, yeni bir iş bulacağına, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına inanılır.

Rüyada üzüm incir yemek mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, iyi konumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada üzüm ve incir görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada incir ve üzüm görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuru incir ve üzüm görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments