Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir satın almak

Rüyada incir satın almak

Rüyada incir satın almak çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, kazancın her daim artacağına, mali olarak küçüleceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada incir satın almak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilir.

Rüyada incir satın aldığını görmek böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada incir satın almak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuru incir satın almak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada kurutulmuş incir görmek hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, rüya sahibi erkekse şansının açılacağına yorulur.

Rüyada incir fidanı dikmek yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada taze incir toplamak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış incir görmek özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına delalettir.

Rüyada incir tatlısı görmek o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments