Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurutulmuş incir görmek

Rüyada kurutulmuş incir görmek

Rüyada kurutulmuş incir görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş incir gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda farklı bir tavır geliştirebilirsiniz.

Rüyada kurutulmuş incir görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurutulmuş siyah üzüm görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine alamet eder.

Rüyada kurutulmuş acı biber görmek geri planda kalacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada gölün kuruduğunu görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, hastalıklarının son bulacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nane kurutmak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine işarettir.

Rüyada kurutulmuş nane görmek amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, hastalığının düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına tabir olunur.

Rüyada kurutulmuş karanfil görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, muradının gerçekleşeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kuruttuğunu görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments