Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir fidanı dikmek

Rüyada incir fidanı dikmek

Rüyada incir fidanı dikmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, sevinileceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Rüyada incir fidanı dikmek gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Rüyada incir fidanı dikmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada incir fidanı görmek rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada saksıya fidan dikmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezara fidan dikmek maddi ve manevi açıdan çok hayırlı bir noktaya varılacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada tarlaya fidan dikmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, imkân sahibi olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fidan dikmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nar fidanı dikmek rahat nefes almaya başlayacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına işarettir.

Rüyada vişne fidanı dikmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments