Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir istemek

Rüyada incir istemek

Rüyada incir istemek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, esenlik bulup, mutlu olacağına, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine delalettir.

Rüyada incir istemek gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Rüyada incir istemek neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada kuru incir ikram etmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde incir ağacı görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taze incir görmek hayra ve esenliğe, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut incir görmek başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada dalından incir toplamak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, mutlu günler yaşanacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada incir yaprağı toplamak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine işaret eder.

Rüyada incir bahçesi görmek sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments