Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir bahçesi görmek

Rüyada incir bahçesi görmek

Rüyada incir bahçesi görmek maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, ufkunun açılacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, fesada bulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir bahçesi gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz görmeniz veya kendi isteklerinizi kendiniz gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada bahçede incir ağacı görmek aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir bahçesi görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada üzüm ve incir görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada mevsimsiz incir yemek yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, hasretliklerin bir araya geleceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada ölü birinden incir almak yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada incir satın almak sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada olgunlaşmış incir görmek çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, yeni iş teklifleri alacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments