Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek ezmek

Rüyada çiçek ezmek

Rüyada çiçek ezmek çok iyi şeylere, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada çiçek ezmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Rüyada çiçekleri ezmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, çektiği zorlukların biteceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına inanılır.

Rüyada çiçek ezmek uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, şansın döneceğine ve yardım edilen kişilerden büyük hayır duaları alınacağına delalettir.

Rüyada ekmeği ezmek hayatın rüya sahibine güleceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada örümcek ezmek kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada nar ezmek gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada civciv ezmek almış olduğu borçları yakın bir zaman içinde geri ödeyeceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılan kafası ezmek kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabayla birine ezmek geride bırakacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, gelirinin artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments