Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada böcek ezdiğini görmek

Rüyada böcek ezdiğini görmek

Rüyada böcek ezdiğini görmek ev taşımaya, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, işinde dar boğaza gireceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada böcek ezdiğini gördüyseniz:

  • İstemeyerek bazı adımlar atmak veya girişimlerde bulunmak yerine, düşüncelerinizin netleşmesini beklemenizde fayda var.

Rüyada böcek ezmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, dünya malına doymak bilmeyeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalettir.

Rüyada hamam böceği ezmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada böceği ezmek iyi geçineceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamam böceğini ezmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böcek ezdiğini görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada siyah böcek ezmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, çevreye karşı itibarın artacağına inanılır.

Rüyada arabayla insan ezmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, birçok dertle muhatap olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğu ezmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, başarılı bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments