Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir duymak

Rüyada incir duymak

Rüyada incir duymak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada incir duymak gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar veya rakipler sizi daha iyi biri yapabilir.

Rüyada incir duymak ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, duymadığı sözleri duyacağına, canın derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada incir verdiğini görmek hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan siyah incir toplamak kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada yaş incir görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, esenleyeceğine rivayet eder.

Rüyada incir suyu görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına tabir olunur.

Rüyada incir yaprağı toplamak yüklü siparişler alacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada kendini incir yerken görmek askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments