Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini incir yerken görmek

Rüyada kendini incir yerken görmek

Rüyada kendini incir yerken görmek hasta ve zor geçireceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hem ün sahibi olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini incir yerken gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle özel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada kendini incir yerken görmek sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, hayatın düzene gireceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet eder.

Rüyada incir yerken görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada olmamış incir görmek herkesten ileriye gideceğine, dertlerin biteceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bir sepet incir görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir reçeli görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada incir üzüm yemek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta incir yemek iş değişikliğine gidileceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kuru incir ikram etmek her zaman hak ettiğini alacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hayallerinin peşinden gideceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments