Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir suyu görmek

Rüyada incir suyu görmek

Rüyada incir suyu görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, patron koltuğuna yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada incir suyu gördüyseniz:

  • Planlarınızı uygulayabileceğiniz pek çok alan var.

Rüyada incir suyu içmek refah düzeyinin düşeceğine, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına işarettir.

Rüyada incir suyu görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine delalet eder.

Rüyada incir kusmak ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada incir bahçesi görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, yandaşı olan birinin vefat etmesine, ona şifa olmayacağına inanılır.

Rüyada sepette incir görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacı budamak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada hint inciri yemek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine delalet eder.

Rüyada incir istemek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments