Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir verdiğini görmek

Rüyada incir verdiğini görmek

Rüyada incir verdiğini görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada incir verdiğini gördüyseniz:

  • Belli ödemelerin söz konusu olabileceği bir süreçtesiniz.

Rüyada incir verdiğini görmek sıkıntılarının hafifleyeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, zor durumların sona ereceğine yorulur.

Rüyada birinin incir verdiğini görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze incir yemek kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada armut ve incir görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dikenli incir görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada incir dağıtmak düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir istemek içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine işaret eder.

Rüyada incir ağacından incir toplamak ve yemek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments