Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacı yaprağı görmek

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, çevrenizden takdir görmeye, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, dualarının karşılığını alacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacı yaprağı gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harekete geçmesi gereklidir.

Rüyada incir ağacı yaprağı görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil incir yaprağı görmek kalabalıktan uzak olacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine yorulmaktadır.

Rüyada incir yaprağı toplamak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, çok büyük hayır duaları alacağına alamet eder.

Rüyada incir yaprağı görmek bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, umutlarının bitmesine sebep olacağına işaret eder.

Rüyada çam ağacı yaprakları görmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, zorlukların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan yaprak toplamak atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç yapraklarının döküldüğünü görmek suç işleyeceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada renkli yapraklı ağaç görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments