Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek

Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek

Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek gelirinden yana memnun olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, işlerinin düzeleceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacının kırıldığını gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Rüyada incir ağacının kırıldığını görmek ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada incir ağacı kesmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada incir ve ağacı görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından meyve yemek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacı kesildiğini görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine, iyi konumlara geleceğine delalet eder.

Rüyada incir ağacında incir görmek insanlara öncülük edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan incir yemek kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayfer lafoglu

Rüyada merdiveni duvar dayadım incir ağacına uzandım incir dalını tutum 2tane incir yedim üçüncüye uzanırken merdiveni alt kısmından 3 katı kırıldı ve dalda kırıldı
Ama yere düşmedim