Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci taç takmak

Rüyada inci taç takmak

Rüyada inci taç takmak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işarettir.

Rüyada inci taç takmak gördüyseniz:

  • Akrabalarınızla ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinebilirsiniz.

Rüyada inci taç takmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına ve kısa zaman içinde çok mutlu günler geçireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada incili taç görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada inci taç görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada taç takmak parasal olarak çok büyük destek vereceğine, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine işaret etmektedir.

Rüyada papatya tacı takmak zengin için yoksulluğa, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada saç taç takmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın taç takmak dertlerin ve sorunların aşılacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil taç takmak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, karlı çıkacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments