Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saça inci takmak

Rüyada saça inci takmak

Rüyada saça inci takmak malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, kendisine ev ve araba gibi şeyler alarak büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça inci takmak gördüyseniz:

  • İmajınızı korumanız gerekiyor.

Rüyada saça inci takmak çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Rüyada incili bilezik takmak haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, çok kazançlı çıkacağı yatırımlar yapacağına delalettir.

Rüyada inci küpe takmak işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine alamet eder.

Rüyada koluna inci takmak yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, aldığı destek ile çok daha büyük atılımlar yapmak için çalışmalara başlayacağına, ömür boyu başarılı olacağına işarettir.

Rüyada inci takmak çok büyük destek vereceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, hanesinin bollukla dolacağına işaret eder.

Rüyada inci kolye takmak sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada inci bileklik takmak hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, iş kaybı yaşayacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına rivayet eder.

Rüyada inci taşlı yüzük takmak iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, hastalanacağına, üzüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments