Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna inci takmak

Rüyada boynuna inci takmak

Rüyada boynuna inci takmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, uzun süre kendini toparlayamayacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, toplumda yükseleceğine delalet eder.

Rüyada boynuna inci takmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı yeni şeyler öğrenmeye sarfetmeniz olasıdır.

Rüyada boynuna inci takmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına inanılır.

Rüyada boynuna beyaz inci takmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada boynuna inci kolye takmak iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, elinin bolluk göreceğine delalettir.

Rüyada boynunda inci görmek şükrederek yaşayacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada siyah inci küpe takmak kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz inci kolye takmak zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına tabir olunur.

Rüyada koluna inci takmak mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah inci kolye takmak hastalıklarının azalacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments