Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada perde düğmesi görmek

Rüyada perde düğmesi görmek

Rüyada perde düğmesi görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, risk almayı göze alıp, işinde büyük zaferler elde edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada perde düğmesi gördüyseniz:

  • Başkaları için değil kendiniz için yaşamalısınız.

Rüyada perde düğmesi görmek ailesinden hayır göreceğine, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğme diktirmek üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, zorluklarının kalmayacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada düğme koptuğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kopmuş düğme görmek sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına rivayet eder.

Rüyada elbise düğmesi görmek hararetli olayların meydana geleceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada metal düğme görmek statü atlayacağına, rütbe edineceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi düğme görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kahverengi düğme görmek yeni planlar yapacağına, hayatının kendisini tatmin edecek kadar güzel ve hayırlı geçeceğine, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments