Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğme koparmak

Rüyada düğme koparmak

Rüyada düğme koparmak maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, endişelerinin yerini umudun alacağına, rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, çok büyük paralar kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğme koparmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Rüyada bebek düğmesi görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sarı düğme görmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada mor düğme görmek önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, tartışmaların son bulacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına işaret eder.

Rüyada düğme koparmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalettir.

Rüyada metal düğme görmek rahat bir hayat sürüleceğine, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada düğme kaybetmek yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada perde düğmesi görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah düğme görmek yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments