Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuk bileklik görmek

Rüyada boncuk bileklik görmek

Rüyada boncuk bileklik görmek yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik gördüyseniz:

  • Kapalı kapılar ardında sizin için olumlu gelişmeler söz konusu oluyor olabilir.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak borçları varsa ödeyeceğine ve aynı zamanda uzun bir ömre sahip olunacağına, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak yüzünde güller açacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın ve kısmetin açık olacağına tabir olunur.

Rüyada boncuktan bileklik görmek durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada boncuk bileklik görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine delalet eder.

Rüyada boncuklu bileklik görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına delalet eder.

Rüyada boncuklu bileklik almak bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına alamet eder.

Rüyada siyah boncuklu bileklik görmek hayra ve esenliğe, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada mavi boncuk bileklik görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments