Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ince çorap görmek

Rüyada siyah ince çorap görmek

Rüyada siyah ince çorap görmek işlerinin yolundan çıkacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, bol kazanç elde edileceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına yorulur.

Rüyada siyah ince çorap gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerde bulunmak veya yeni başlangıçlar yapmak konusunda tereddütleriniz olabilir.

Rüyada ince siyah çorap görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ince çorap giymek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Rüyada siyah ince çorap görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına yorulur.

Rüyada ince bayan çorabı görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ince külotlu çorap giymek maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa delalet eder.

Rüyada ince çorap görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada ince külotlu çorap görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, hak yolundan ayrılmayacağına, elini haramdan uzak tutacağına delalettir.

Rüyada ince tül çorap görmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments