Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince çorap almak

Rüyada ince çorap almak

Rüyada ince çorap almak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada ince çorap almak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk veya güzel bir tatil ihtimali güçlüdür.

Rüyada ince külotlu çorap görmek adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına tabir olunur.

Rüyada ince çorap almak hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına inanılır.

Rüyada ince tül çorap görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına işarettir.

Rüyada siyah ince çorap giymek uğursuzluklarla karşılaşacağına, her geçen gün başarıların artacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulur.

Rüyada ince çorap görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada ince bayan çorabı görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine yorulur.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments