Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada etek ince çorap görmek

Rüyada etek ince çorap görmek

Rüyada etek ince çorap görmek mutlu olmanın yollarını bulacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, kazancın katlanacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine alamet eder.

Rüyada etek ince çorap gördüyseniz:

  • Dürüst olmalısınız.

Rüyada etek ince çorap görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, hanesine bolluk geleceğine delalettir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, sevdiklerine kavuşacağına, isminden sıkça söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince tül çorap görmek maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına delalet eder.

Rüyada ince külotlu çorap giymek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zor bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada ince çorap giymek zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, büyük sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ince bayan çorabı görmek karşılığını bulacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ince çorap almak rahatının da yerine geleceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada siyah ince çorap görmek maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, kısmetlerinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments