Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince çorap giymek

Rüyada ince çorap giymek

Rüyada ince çorap giymek onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, sevinçten adeta havalara uçacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, ailesini hem gururlandıracağına rivayet eder.

Rüyada ince çorap giymek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bilgiler duygusal anlamda sizi yorabilir.

Rüyada siyah ince çorap giymek emellere ulaşılacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ince çorap giymek umutlarının çoğalacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince külotlu çorap giymek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ince tül çorap görmek helal ve bol rızka kavuşacağına, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işarettir.

Rüyada ince çorap görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına yorulmaktadır.

Rüyada etek ince çorap görmek elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments