Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince çorap görmek

Rüyada ince çorap görmek

Rüyada ince çorap görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, borçlanacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince çorap gördüyseniz:

  • Fikir uyuşmazlıklarıyla vakit kaybetmemeli, uzlaşmacı olmalı, size uymayan durumlar varsa, yalnız ilerlemelisiniz.

Rüyada ince siyah çorap görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada ince külotlu çorap giymek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine yorulur.

Rüyada ince tül çorap görmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, insanlar tarafından sevileceğine ve çok güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etek ince çorap görmek imkânsızı başaracağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kara kara düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ince külotlu çorap görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada siyah ince çorap görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine yorulur.

Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, bekârlığına da veda edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments