Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarık ve cübbe görmek

Rüyada sarık ve cübbe görmek

Rüyada sarık ve cübbe görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, deyim yerindeyse adeta içine düştüğü cehennem gibi günlerden kurtaracağına yorulur.

Rüyada sarık ve cübbe gördüyseniz:

  • Hazırlıklı olmanız durumunda yaşananların planlarınızı bozmasını engelleyebilirsiniz.

Rüyada cübbe ve sarık giymek kazançlı olacağı işlere gireceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada sarık ve cübbe görmek sıkıntılarını aşacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada sarık cübbe görmek yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada sarıklı cübbeli adamlar görmek sevdiklerini de koruyacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine alamet eder.

Rüyada sarık cübbe giymek rüya sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine inanılır.

Rüyada cübbeli sarıklı birini görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine ve uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği ancak bir türlü gerçekleştiremediği hayallerine kavuşacağına, büyük başarılar kazanılacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada cübbe sarık görmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, gergin olacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Rüyada cübbe sarık giymek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments