Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada padişah sarığı görmek

Rüyada padişah sarığı görmek

Rüyada padişah sarığı görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada padişah sarığı gördüyseniz:

  • Sizi üzen hataları telafi için çalışabilirsiniz.

Rüyada padişah sarığı görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada yeşil sarıklı insanlar görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, işlerin yolundan çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil sarık görmek yüzünün de güleceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada imam sarığı takmak gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarıklı hoca görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi sarık görmek yeni bir birlikteliğe başlanacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sarık sarmak duraklama yaşanacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil sarık giymek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments