Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilik açmak

Rüyada ilik açmak

Rüyada ilik açmak uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, amacına ulaşacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ilik açmak gördüyseniz:

  • Yeni ilgi alanları üzerinizde olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada ilik açmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada düğme iliği açmak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına delalettir.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek zor zamanların biteceğine, yolunda gideceğine, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına işarettir.

Rüyada ilik kanseri olmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, maddi durumun düzeleceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ilikli kemik görmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilik vermek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına inanılır.

Rüyada ilik nakli görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada ilikli iğne görmek kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments