Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilikli kemik görmek

Rüyada ilikli kemik görmek

Rüyada ilikli kemik görmek evine huzur ve bereketin geleceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, fırsatların teker teker elden kaçacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilikli kemik gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı problemler ya da konular sizi tekrar yakalayabilir.

Rüyada kemik iliği görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilikli kemik görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra rüya sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına tabir olunur.

Rüyada ilik yemek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına tabir olunur.

Rüyada ilik nakli görmek sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilik vermek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada düğme iliği görmek çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada ilik kanseri olmak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments