Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilik vermek

Rüyada ilik vermek

Rüyada ilik vermek eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, maddi sorunlarının çözüleceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine rivayet eder.

Rüyada ilik vermek gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Rüyada ilikli iğne görmek sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilik yemek kazancının ilk önce azalacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilik nakli görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kemik iliği görmek elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, sağlığına kavuşacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Rüyada düğme iliği açmak eve kapanacağına, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada ilik vermek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına rivayet eder.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, işlerin yeni kapılar açacağına delalet eder.

Rüyada düğme iliği görmek kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, ana baba dualarının alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments