Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, daima ona hürmet göstereceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, kırgınlık yaşanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kötü sözler duylacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilik kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Akla hayale gelmeyen işlere kalkışabilir, ani bir maceraya atılabilirsiniz.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, güvensizliğini yeneceğine inanılır.

Rüyada ilik kanseri olmak yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilik nakli görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ilik açmak bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sorunlardan kurtulmak ve uğranılan zararları telafi etmek için yakın zamanda bir seyahate çıkılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada ilik görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ilikli iğne görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, ailesinin de büyük olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine yorulur.

Rüyada düğme iliği açmak keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada ilik vermek gelişiminin hız kazanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments