Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilik kanseri olmak

Rüyada ilik kanseri olmak

Rüyada ilik kanseri olmak kazancının ve zenginliğinin artacağına, kurulu düzenin bozulacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, işinde terfi edeceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına yorulur.

Rüyada ilik kanseri olmak gördüyseniz:

  • Zorunlu değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada ilik kanseri olmak geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilikli kemik görmek gereksiz bir harcama yapılacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ilik açmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kemik iliği görmek zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına işaret eder.

Rüyada düğme iliği açmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ilik yemek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğme iliği görmek neşenin yerine geleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments