Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ilikli iğne görmek

Rüyada ilikli iğne görmek

Rüyada ilikli iğne görmek eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ilikli iğne gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemeyi geliştirmek için yapacağınız planlar araştırma yapmayı gerektiriyor.

Rüyada ilikli iğne görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine yorulur.

Rüyada ilik kanseri olmak rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, işlerinin günden güne bozulacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine yorulur.

Rüyada ilik vermek her zaman hayırlı işler yapacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada düğme iliği açmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğme iliği görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hastalıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada ilik görmek yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ilik kanseri olduğunu görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada ilik nakli görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments