Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarih söylemek

Rüyada tarih söylemek

Rüyada tarih söylemek illet hastalıklara tutulmayacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarih söylemek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada tarih söylemek yeni alanlara yöneleceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, en tepkedeki kimse olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tarihli yüzük görmek başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada tarih duymak gelir kaybedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada gelecek bir tarih görmek aşık olacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına rivayet eder.

Rüyada eski tarih görmek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına işaret eder.

Rüyada tarih sınavı görmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına rivayet eder.

Rüyada tarih sınavına girmek zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, bir sınavdan geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bi tarih görmek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments