Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine ilaç verdiğini görmek

Rüyada birine ilaç verdiğini görmek

Rüyada birine ilaç verdiğini görmek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına işarettir.

Rüyada birine ilaç verdiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek aralarındaki problemlerin çözüleceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine ilaç verdiğini görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin ilaç verdiğini görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine rivayet eder.

Rüyada ilaç yapmak onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ilaç istemek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine işarettir.

Rüyada beyaz ilaç görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada bit ilacı sürmek işlerinin yolunda gideceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına delalet eder.

Rüyada ilacı yutamamak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments