Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birine ilaç vermek

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, farklı sosyal ortamlara gireceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine inanılır.

Rüyada ölmüş birine ilaç vermek gördüyseniz:

  • Doğru alanda ilerlediğinizin hala farkına varmamış olamazsınız.

Rüyada fitil ilaç görmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sinek ilacı sıkmak kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada ilaç çalmak her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Rüyada ilaç kusmak çok sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü karakterli bir kadına alamet etmektedir.

Rüyada ilaç şişesi görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulur.

Rüyada ilaç aldırmak hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, hataların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada ilaç hazırlamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada mavi ilaç görmek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments